Ricinusolje for lengre vipper og tettere bryn

Ricinuolje, også kalt Castorolje, er en kraftig, silkemyk olje som er en gavepakke til øyevippene, brynene, håret og huden din. På latin kalles oljen 'ricinus communis', en ingrediens som ofte er oppgitt i innholdsfortegnelsen til mange av de serumene som selges med det formål å gi lengre øyenvipper og tettere bryn. Vår Ricinusolje er 100 % økologisk, og er et kjemikaliefritt alternativ som kan gi deg lengre øyenvipper og tettere bryn.

Oljen kan også påføres hodebunnen for å gi tykkere hår og fremme hårvekst. Den fungerer også som førstehjelp til tørt hår. Ricinusolje inneholder dessuten antiinflammatoriske phytosteroler, som øker hudens fuktnivå og kan glatte ut fine linjer.

Vår økologiske Ricinusolje finner du her:

https://www.sunvita.no/produkter/oljer-og-fettstoffer/vegetabilske-oljer-hudpleie-/-massasje/ricinusolje-castorolje-okologisk-kaldpresset?dpid=1371

TIPS! Når du buker Ricinusolje på vipper og bryn, kan det være lurt å helle oljen over på en mascarahylse, og bruke kosten til å påføre oljen med. Det er best å smøre oljen på om kvelden etter at huden er renset. Smør oljen på tuppen av øyenvippene og på øyenbrynene. Unngå å få oljen inn i øynene.

Mascarahylse for enklere påføring finner du her:

https://www.sunvita.no/produkter/emballasje/plastemballasje/plastembalasje-diverse/mascarahylse-1-stk?dpid=698

 

Oppskrift på hodebunnskur med bl.a. økologisk Ricinusolje:

https://www.sunvita.no/oppskrifter/kroppspleie/hodebunnskur

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×