1393h merianolje_1.jpg

Merianolje

Pris fra
kr 88,00

Merian eterisk olje e fremstilt ved vanndampdestillering av blad fra Origanum majorana.

Anvendelse: Kosmetikk og næringsmidler som smaksgiver. Dosering: Følg anvisninger i oppskrift. Må aldri inntas ufortynnet. Kosmetikk: Virker antiseptisk og varmende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellom-note. Fremstilt ved vanndampdestillering av blad fra Origanum majorana. Næringsmiddelkvalitet. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Linalool og limonen. INCI: Origanum Majorana Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

Faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lungerFaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger. Brannfarlig veske og damp.

 

 

Varenr.
1393h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×