1723h rosmarinolje øko_1.jpg

Rosmarinolje økologisk

Pris fra
kr 88,00

Økologisk rosmarin olje er fremstilt ved vanndampdestillering av økologiske blad fra Rosmarinus officinalis. INCI:Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Anvendelse: Kosmetikk. Rosmarinolje stimulerer blodsirkulasjonen og virker rensende.
Velegnet til tørr hud.
Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet

Duft: Toppnote.

Urtegårdens økologiske rosmarinolje er framstilt ved vanndampdestillering av økologiske blader fra Rosmarinus officinalis.

Kun til utvortes bruk.

Inneholder følgende av de deklarasjonspliktige 26 parfymestoffene: Limonen og linalool.

INKI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Produktet er i sin rene form faremerket:

Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. Farlig ved innånding. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger. Brannfarlig veske og damp.

Varenr.
1723h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×