1353h lavendelolje_1.jpg

Lavendelolje

Pris fra
kr 89,00
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lavandula angustifolia

Anvendelse: Kosmetikk. Virker antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lavandula angustifolia. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Linalool, limonen og geraniol. INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Advarsel: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Meget giftig med langvarige virkninger for vannlevende organismer.

 

Varenr.
1353h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×