1593h amyrisolje_1.jpg

Sandeltre amyrisolje

Pris fra
kr 89,00

Sandeltre amyris eterisk olje.

Fremstilt ved vanndampdestillering av rot og ved fra Amyris balsamifera.

Anvendelse: Brukes i ansikts-og kroppspleieprodukter. Virker antiseptisk, stimulerer blodsirkulasjonen og virker beroligende/anti stress. Velegnet til tørr, moden og sensitiv hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bundnote. Fremstilt ved vanndampdestillering av rot og ved fra Amyris balsamifera. Kalles også vestindisk sandeltreolje. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Farnesol. INCI: Amyris Balsamifera Bark Oil

OBS: Oljen er svært tyktflytende, så det kan ofte være lettest å bruke en liten spatel for å få oljen ut av flasken.

Varenr.
1593h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×