1263h lavendel øko_1.jpg

Lavendelolje økologisk

Pris fra
kr 109,00
Lavendel eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra økologisk Lavandula angustifolia.

Anvendelse: Kosmetikk.Virker antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra økologisk Lavandula angustifolia. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Linalool, citral, geraniol og limonen. INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

Faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lungerFaresymbol_miljoe

Advarsel: Kan være livsfarlig, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

 
Varenr.
1263h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×