1133h Einebærolje.jpg

Einebærolje

Pris fra
kr 108,00
Einebær eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av bær fra Juniperus communis.

Anvendelse: Kosmetikk: Virker rensende, sammentrekkende og cellefornyende. Velegnet til uren, fet og moden hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av bær fra Juniperus communis. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen. INCI: Juniperus Communis Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresybol_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritason. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Meget giftig med langvarige virkninger for vannlevende organismer.

Varenr.
1133h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×