Sandeltre amyrisolje

Sandeltre amyrisolje
Varenr.
1593h
Pris
Fra kr 89,00
Enhet
Stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Sandeltre amyris eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av rot og ved fra Amyris balsamifera.
Anvendelse: Kosmetikk. Virker antiinflammatorisk. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bundnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av rot og ved fra Amyris balsamifera. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Farnesol. INCI: Amyris Balsamifera Oil

De som kjøpte dette kjøpte også

Lavendelolje
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lav...
Pris
Fra kr 89,00
Appelsinolje ØKO kaldpresset

Appelsinolje 10 ml ØKO kaldpresset

Pris
Fra kr 69,00
Geraniumolje
Geranium eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av friske blomster...
Pris
Fra kr 129,00
Jojobaolje økologisk kaldpresset
Jojobaolje kaldpresset av økologiske jojobanøtter (Simmondsia chinensis).
Pris
Fra kr 98,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: