Palmarosaolje øko

Palmarosaolje øko
Varenr.
1733h
Pris
Fra kr 69,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Palmarosa eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av gress fra Cymbopogon martinii.

Anvendelse: Kosmetikk.Virker talgregulerende, helende og øker cellefornyelsen. Velegnet til moden og sensitiv hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av gress fra Cymbopogon martinii Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Geraniol, citral, linalool, farnesol og limonen. INCI: Cymbopogon Martinii Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lunger

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon.

 

De som kjøpte dette kjøpte også

Lavendelolje
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lav...
Pris
Fra kr 89,00
Appelsinolje ØKO kaldpresset

Appelsinolje 10 ml ØKO kaldpresset

Pris
Fra kr 69,00
Rosentreolje-utsolgt-
Rosentre eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av ved fra Aniba r...
Pris
Fra kr 89,00
Geraniumolje
Geranium eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av friske blomster...
Pris
Fra kr 129,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: