1700h Rose de Maio.jpg

Rose de Maiolje absolu

Pris fra
kr 124,00

Rose de mai eterisk olje fra blomst

INCI: Rosa centifola

Opprinnelsesland: Marokko

Rosen er en av verdens mest kjente blomster - fantastisk og eksotisk i både utseende og aroma.

Oljen har en dyp rødlig oransje farge, er viskøs i konsistensen. Duftnote: Middels til toppnote.

Rose er en veldig vanlig olje i parfyme- og aromaindustien. Oljen er kjent for å være et eksotisk afrodisiakum, et mykgjørende middel i hudpleieprodukter og en olje som en balanserer sinnet.

Oljen er en veldig kompleks, søt blomsterduft. Dens rykte om å være en "must" ingrediens i parfymer er velfortjent. 

Den blander seg generelt godt med alle oljer, men fungerer spesielt godt sammen med bergamott, tysk og romersk kamille, muskatellsalvie, geranium, melisse, rosentre, sandeltre og Ylang Ylang

Omtrent 4000 kilo kronblader kreves for å produsere 1 kilo ren roseolje. Dens eksotiske natur og verdi ble verdsatt i antikken av grekere, kinesere, indere, persere og romere. All dokumentasjon indikerer at deres medisinske anvendelser av den essensielle oljen var identiske med de som finnes i dag.

Varenr.
1700h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×