1333h kryddernellikolje_1.jpg

Kryddernellikolje

Pris fra
kr 89,00
Kryddernellik eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomsterknopper fra Syzygium aromaticum L.

Anvendelse: Kosmetikk og næringsmidler som smaksgiver. Dosering: Følg anvisninger i oppskriften. Må aldri inntas ufortynnet. Kosmetikk: Virker antiseptisk, stimulerende og kløestillende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomsterknopper fra Syzygium aromaticum L. Næringsmiddelkvalitet. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Eugenol. INCI: Eugenia Caryophyllus Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon.

 
Varenr.
1333h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×