1453h Olibanum_1.jpg

Frankincense olje - Olibanumolje

Pris fra
kr 109,00
Frankincens eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av harpiks fra Boswellia sp.

Anvendelse: Kosmetikk. Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprengninger. Velegnet til moden og sensitiv hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bunnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av harpiks fra Boswellia sp. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen og linalool. INCI: Boswellia carterii

Produktet er i sin rene form faremerket:

Faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger. Brannfarlig veske og damp.

 .
Varenr.
1453h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×