1053h bergamotolje_1.jpg

Bergamotolje ØKO

Pris fra
kr 118,00
Bergamot eterisk olje fra bergamott frukt.Fremstillt ved kaldpressing av skall fra økologisk Citrus bergamia.

Anvendelse:  Næringsmidler. Som smak til bl.a "Altheadrops". Dosering 0,1-0,5 %.Må aldri inntas ufortynnet .Kosmetikk: Virker antiseptisk stimulerer blodsirkulasjonen. Velegnet til fet og moden hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Toppnote. OBS: Virker fotosensibiliserende. 

Produktet er i sin rene form faremerket:

Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene.
Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsager hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Meget giftig med langvarige virkninger for vannlevende organismer. Brannfarlig veske og damp.

 

 
Varenr.
1053h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×