Rød perlemorspigment 15 gr.

Pris
kr 120,00

Rød perlemorspigment.

Rød perlemorspigment. Anvendes i make up, ansiktsmaling, akvarellmaling og såpe.

Anvendes til make up, ansiktsmaling, akvarellmaling og såpe.

Smelt og hell opp såpe: velegnet

Koldrørt sæbe: rosa (i mængder fra en knivspids til 10 ml) INCI: Mica Iron Oxides D&C Red 30 C.I.77019 C.I.77491 C.I.73360

Varenr.
5825
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×