Kroppskrem

Lukseriøs kroppskrem som virker nærende og beskyttende. Vedlikeholder hudens naturlige fuktnivå og viker bløtgjørende. Velegnet til alle hudtyper.

  • 375 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder

 
 

Vannfase  
220 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
25 ml Aloe Vera juice
12 gr  MF fett
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
7 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 gr Sheasmør øko
50 gr Kakaosmør øko
25 ml Tistelolje øko
   
Sluttfase  
2 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75° C, og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40° C, settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75° C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, ønsket eterisk olje/duftolje.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
220 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
25 ml Aloe Vera juice
12 gr  MF fett
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
7 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 gr Sheasmør øko
50 gr Kakaosmør øko
25 ml Tistelolje øko
   
Sluttfase  
2 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75° C, og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40° C, settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75° C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, ønsket eterisk olje/duftolje.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften
kr 65,00

kr 65,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 49,00

kr 48,00

kr 89,00

kr 135,00

kr 89,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×