1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.
2. Vei demineralisert vann og allantoin i en gryte. Rør om og la blandingen stå i ca 15 min.
3. Tilsett natriumbenzoat.
4. Vei fettfasen i en gryte.
5. Varm opp begge fasene under omrøring til 75° C og ta grytene av varmen.
6. Begynn med å varme vannfasen. Når vannfasen har nådd ca 50° C setter du fettfasen på varmen. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til 75° C er nådd.
7. Hell fettfasen over vannfasen i en tynn stråle under omrøring.
8. Avkjøl til romtemperatur under omrøring.
9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen
10. Hell kremen over i de krukkene du ønsker å bruke.