Øyenkrem

Øyenkrem med cellefornyende A-vitamin og ekstrakt fra groblad som virker strammende og helende. Pleier og fukter optimalt den sarte huden rundt øynene. Forbedrer hudens elastisitet og spenstighet og virker nærende, bløtgjørende og beskyttende. Til alle hudtyper.

  • 300 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder (Romtemperatur, lufttett)

 
 

Vannfase  
180 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
8 gr  MF fett
15 ml   Glyserin
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
5 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 ml E-vitaminolje øko
15 ml Arnikaolje
   
Sluttfase  
10 ml A-vitamin
10 ml  Granatepleolje øko
10 ml Grobladekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
180 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
8 gr  MF fett
15 ml   Glyserin
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
5 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 ml E-vitaminolje øko
15 ml Arnikaolje
   
Sluttfase  
10 ml A-vitamin
10 ml  Granatepleolje øko
10 ml Grobladekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 65,00

kr 97,50

kr 49,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 88,00

kr 108,00

kr 48,00

kr 112,00

kr 198,00

kr 133,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×