Nypefrø krem

Med en optimal kombinasjon av nærende oljer, oppstrammende antioksidanter og virkestoffer, som lindrer, heler og beroliger sart og irritert hud. Anvendes som dag- og/eller nattkrem. Til sensitiv, stresset og moden hud

  • 500 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder (Romtemperatur, lufttett)
Vannfase  
275 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
50 ml Aloe Vera juice
3 gr Allantoin
18 gr MF-fett
3 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
9 gr VE fett
9 gr Lanettevoks
10 ml E-vitamin
100 ml Tistelolje
   
Sluttfase  
30 ml   Nypefrøolje
10 ml  Grobladekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk  Stavmikser
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl til 40 grader uten omrøring, og rør den heretter lett, før kremen avkjøles ytterligere til sturtemperatur og igjen røres lett.

9. Tilsett sluttfasen og rør forsiktig.

10. Kremen kan evt. blendes i et høyt smalt beger for et glattere resultat.

11. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER
Vannfase  
275 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
50 ml Aloe Vera juice
3 gr Allantoin
18 gr MF-fett
3 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
9 gr VE fett
9 gr Lanettevoks
10 ml E-vitamin
100 ml Tistelolje
   
Sluttfase  
30 ml   Nypefrøolje
10 ml  Grobladekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk  Stavmikser
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl til 40 grader uten omrøring, og rør den heretter lett, før kremen avkjøles ytterligere til sturtemperatur og igjen røres lett.

9. Tilsett sluttfasen og rør forsiktig.

10. Kremen kan evt. blendes i et høyt smalt beger for et glattere resultat.

11. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 58,00

kr 65,00

kr 65,00

kr 49,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 89,00

kr 133,00

kr 130,00

kr 48,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×