Havtornkrem

Intensivt gjenoppbyggende og helende ansiktskrem. Havtornoljen gir kremen en intens oransje farge. Til moden, skadet og tørr hud.

  • 300 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder (Romtemperatur, lufttett)

 
 

Vannfase  
185 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
18 gr  MF fett
15 ml   Glyserin
1,5 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
10 ml Havtornolje
6 gr Lanettevoks
15 ml Squalan
40 ml Tistelolje øko
3 ml E-vitamin
   
Sluttfase  
10 ml  Granatepleolje øko
1,25 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl til 40 grader uten omrøring, og rør den heretter lett, før kremen avkjøles ytterligere til sturtemperatur og igjen røres lett.

9. Tilsett sluttfasen og rør forsiktig.

10. Kremen kan evt. blendes i et høyt smalt beger for et glattere resultat.

11. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
185 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
18 gr  MF fett
15 ml   Glyserin
1,5 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
10 ml Havtornolje
6 gr Lanettevoks
15 ml Squalan
40 ml Tistelolje øko
3 ml E-vitamin
   
Sluttfase  
10 ml  Granatepleolje øko
1,25 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl til 40 grader uten omrøring, og rør den heretter lett, før kremen avkjøles ytterligere til sturtemperatur og igjen røres lett.

9. Tilsett sluttfasen og rør forsiktig.

10. Kremen kan evt. blendes i et høyt smalt beger for et glattere resultat.

11. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 65,00

kr 97,50

kr 49,00

kr 59,00

kr 158,00

kr 72,50

kr 99,00

kr 89,00

kr 48,00

kr 198,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×