1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.
2. Vei vannfasen i en gryte.
3. Vei fettfasen i en annen gryte.
4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.
5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.
6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.
7. Rør til temperaturen er 60 grader.
8. Avkjøl til 40 grader uten omrøring, og rør den heretter lett, før kremen avkjøles ytterligere til sturtemperatur og igjen røres lett.
9. Tilsett sluttfasen og rør forsiktig.
10. Kremen kan evt. blendes i et høyt smalt beger for et glattere resultat.
11. Hell over på ønsket emballasje.