1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.
2. Vei vannfasen i en gryte.
3. Vei fettfasen i en annen gryte.
4. Varm de to fasene opp til 75° C og ta grytene av varmen.
5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50° C settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75° C.
6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.
7. Rør til temperaturen er 60° C
8. Avkjøl nå til 40° C uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.
9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen
10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.