Hampkrem

Ultralett ansiktskrem som har en sammentrekkende og regenererende effekt. Regenererende granatepleolje og ringblomsttinktur fremmer kollagendannelsen og øker hudens elastisitet. Tilfører huden essensielle fettsyrer som er nødvendige for at huden skal fungere optimalt og beskytte den mot fuktighetstap. Kremen er spesielt egnet for fet og kombinasjonshud.

  • 300 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder

 
 

Vannfase  
200 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
4 gr Allantoin
   
Fettfase  
15 gr Vegetal
5 gr Lanettevoks
50 ml Hampolje øko
15 ml Squalan
   
Sluttfase  
5 ml  Granatepleolje øko
15 ml  Ringblomsttinktur
4 ml  Benzylalkohol
1,5 ml Eterisk olje eller duftolje 
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
200 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
4 gr Allantoin
   
Fettfase  
15 gr Vegetal
5 gr Lanettevoks
50 ml Hampolje øko
15 ml Squalan
   
Sluttfase  
5 ml  Granatepleolje øko
15 ml  Ringblomsttinktur
4 ml  Benzylalkohol
1,5 ml Eterisk olje eller duftolje 
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Sleiv
1 stk Visp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 58,00

kr 42,50

kr 72,50

kr 108,10

kr 99,00

kr 198,00

kr 62,50

kr 62,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×