Fuktighetskrem til sensitiv hud

Fuktighetskrem med optimal kombinasjon av nærende oljer, oppstrammende antioksidanter og aktive stoffer, som lindrer, heler og beroliger sart og irritert hud. Anvendes som dag- og/eller nattkrem. Til sensitiv og moden hud.

  • 500 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder
Vannfase  
275 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
3 gr  Allantoin 
50 ml Aloe Vera juice
18 gr MF-fett
3 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
9 gr VE fett
9 gr Lanettevoks
10 ml E-vitamin
100 ml Tistelolje
   
Sluttfase  
50 ml  Nypefrøolje øko
10 ml Edelweissekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

RÅVARER
Vannfase  
275 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
3 gr  Allantoin 
50 ml Aloe Vera juice
18 gr MF-fett
3 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
9 gr VE fett
9 gr Lanettevoks
10 ml E-vitamin
100 ml Tistelolje
   
Sluttfase  
50 ml  Nypefrøolje øko
10 ml Edelweissekstrakt
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 58,00

kr 65,00

kr 65,00

kr 49,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 48,00

kr 89,00

kr 130,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×