Fuktighetskrem med GLA-olje

Nærende dagkrem med fuktighetsgivende og mykgjørende planteekstrakter fra bomull, lin og fiken. Økologisk nattlysolje med GLA øker oksygenopptaket i cellene og hjelper huden til å fungere optimalt. Til sensitiv, problem og normal-tørr hud.

  • 400 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder (Romtemperatur, lufttett)
Vannfase  
250 ml Rosevann
10 gr MF-fett
15 gr Glyserin
6,5 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
6 gr Lanettevoks
2 ml E-vitamin
100 ml Mandelolje
   
Sluttfase  
10 ml   Fuktkompleks
10 ml  Gla-olje
1 ml Eterisk olje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl til romtemperatur.

8. Tilsett sluttfasen og rør til alt har blandet seg godt sammen.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER
Vannfase  
250 ml Rosevann
10 gr MF-fett
15 gr Glyserin
6,5 gr Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
6 gr Lanettevoks
2 ml E-vitamin
100 ml Mandelolje
   
Sluttfase  
10 ml   Fuktkompleks
10 ml  Gla-olje
1 ml Eterisk olje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl til romtemperatur.

8. Tilsett sluttfasen og rør til alt har blandet seg godt sammen.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 108,00

kr 65,00

kr 97,50

kr 49,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 79,00

kr 48,00

kr 124,00

kr 79,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×