Anti-pigmentkrem

Dette er en ansiktskrem til alle hudtyper basert på vegetabilsk ekstrakt med dokumentert effekt mot pigmentforandringer og leverflekker.

 

  • 200 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder
Vannfase  
150 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
   
Fettfase  
11 gr Vegetal
5   ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
   
Sluttfase  
10 ml  Anti-pigmentkompleks
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Lavendelolje (eller en annen eterisk olje)
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75° C og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50° C settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75° C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60° C.

8. Avkjøl nå til 40° C uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

RÅVARER
Vannfase  
150 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
   
Fettfase  
11 gr Vegetal
5   ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
   
Sluttfase  
10 ml  Anti-pigmentkompleks
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Lavendelolje (eller en annen eterisk olje)
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75° C og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50° C settes fettfasen på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60° C da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75° C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60° C.

8. Avkjøl nå til 40° C uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 140,00

kr 62,00

kr 109,00

kr 48,00

kr 42,50

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×