Lavendelolje

Lavendelolje
Varenr.
1353h
Pris
Fra kr 89,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lavandula angustifolia

Anvendelse: Kosmetikk. Virker antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lavandula angustifolia. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Linalool, limonen og geraniol. INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Advarsel: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Meget giftig med langvarige virkninger for vannlevende organismer.

 

Nedlastinger

De som kjøpte dette kjøpte også

Appelsinolje ØKO kaldpresset

Appelsinolje 10 ml ØKO kaldpresset

Pris
Fra kr 69,00
Peppermynteolje japansk
Peppermynte eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blad fra Ment...
Pris
Fra kr 79,00
E-vitamin
E-vitamin er en antioxidant, som til dels beskytter hud- og hårcell...
Pris
Fra kr 119,00
Sheasmør økologisk deodorisert
Sheasmør økologisk som  inneholder naturlig solaktor (ca.3) Meget g...
Pris
Fra kr 78,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: