Frankincense olje - Olibanumolje

Frankincense olje - Olibanumolje
Varenr.
1453h
Pris
Fra kr 99,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Frankincens eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av harpiks fra Boswellia sp.

Anvendelse: Kosmetikk. Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprengninger. Velegnet til moden og sensitiv hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bunnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av harpiks fra Boswellia sp. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen og linalool. INCI: Boswellia Carterii Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

Faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger. Brannfarlig veske og damp.

 .

De som kjøpte dette kjøpte også

Lavendelolje
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lav...
Pris
Fra kr 89,00
Appelsinolje ØKO kaldpresset

Appelsinolje 10 ml ØKO kaldpresset

Pris
Fra kr 69,00
Geraniumolje
Geranium eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av friske blomster...
Pris
Fra kr 129,00
Bergamotolje ØKO
Bergamot eterisk olje fra bergamott frukt.Fremstillt ved kaldpressing av...
Pris
Fra kr 118,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: