Fuktighetskrem

En intensiv fuktgivende og pleiende krem med planteekstrakter fra rødbete, fiken, bomull og lin. Virker også bløtgjørende og er spesielt velegnet for tørr hud.

 

 

 

  • 300ml
  • ca 60 minutter
  • 24 måneder
Vannfase  
215 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
10 ml Glyserin
   
Fettfase  
16 gr Vegetal
5 ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
10 ml Squalane
   
Sluttfase  
5 ml Fuktkompleks
10 ml  Hydraplus
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Mandarinolje øko
0,5 ml (10 dråper) Rosmarinolje øko
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

5. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

6. Rør til temperaturen er 60 grader.

7. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

8. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene du ønsker å bruke.

10. Skyll redskapene i kaldt vann før oppvask, ellers vil benzylakoholen feste seg.

RÅVARER
Vannfase  
215 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
10 ml Glyserin
   
Fettfase  
16 gr Vegetal
5 ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
10 ml Squalane
   
Sluttfase  
5 ml Fuktkompleks
10 ml  Hydraplus
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Mandarinolje øko
0,5 ml (10 dråper) Rosmarinolje øko
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

5. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

6. Rør til temperaturen er 60 grader.

7. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

8. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

9. Hell kremen over i de krukkene du ønsker å bruke.

10. Skyll redskapene i kaldt vann før oppvask, ellers vil benzylakoholen feste seg.

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 97,50

kr 140,00

kr 99,00

kr 124,00

kr 62,00

kr 119,00

kr 109,00

kr 48,00

kr 42,50

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×