0527h Ricinusolje.jpg

Ricinusolje (castorolje) økologisk kaldpr.

Pris fra
kr 88,00
Olje for bedre hårvekst. Ricinusolje ogå kalt Castor olje (Castor oil) er kaldpresset, filtrert olje presset fra skallfrie økologiske frø fra Ricinusplanten. Den er spesiellt egnet til å styrke hårveksten, massasjeoljer, renseprodukter og lipgloss.
Meget holdbar pga. innholdet av den spesielle fettsyren, ricinolsyre. Ricinusolje har et naturligt innhold av antiinflammatoriske phytosteroler og virker utglattende, idet den øker hudens fuktnivå. Fet olje, som absorberes langsomt av huden. INCI: Ricinus Communis Oil
Varenr.
0527h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×