0567h MCT olje_1.jpg

MCTolje (Kokosolje) flytende

Pris fra
kr 88,00
MCT oljen benyttes til massasje og som hudolje. Fettsyrene i denne oljen (Medium Chain Triglycerider) kommer fra kokosolje (Cocos Nuciferta L).
Denne oljen består av de mettede kortkjedede fettsyrer med 8 og 10 kullatomer. De mettede langkjedede og enkeltmettende fettsyrene er separert bort. MCToljen benyttes til massasje og som hudolje. Den skiller seg fra kokosoljen ved at den er flytende og ikke fast fett som i kokosolje. Den gjør huden glatt og myk samt at den beskytter. Den virker ikke klebelig, men mykgjør og trekker raskt inn i huden. Den kan også anvendes i kosmetikk produktet som ansiktsolje, salver, kremer og leppepomader. Næringsmiddelkvlitet. 

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride.

Varenr.
0567h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×