0497h Mandelolje.jpg

Mandelolje presset og filtrert.

Pris fra
kr 79,00
Mandeloljen (søt mandel) er presset av skallfrie mandler og filtert. Velegnet til normal-tørr hud og til massasjeprodukter.
Har et høyt innhold av oljesyre (omega-9) og ca. 23% av den essentielle fettsyre linolsyre. Halvfet olje, som absorberes middelhurtigt av huden. Anvendes som kroppsolje og massageolje samt i creme, lotion, salve, kropp- og hårolje som en del av fettfasen.INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Varenr.
0497h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×