0706h Jojobaolje øko_1.jpg

Jojobaolje økologisk kaldpresset

Pris fra
kr 98,00
Jojobaolje kaldpresset av økologiske jojobanøtter (Simmondsia chinensis).

Økologisk jojobaolje er en flytende voks, kaldpresset av økologiske jojobanøtter (Simmondsia chinensis). Jojobaolje er en halvfet olje som absorberes middels hurtig av huden. Oljen består primært av stabile umettede omega- 9 fettsyrer, og er derfor meget holdbar. En annen egenskap ved jojobaolje er at den inneholder naturlig solbeskyttelse, den er også talgregulerende. Velegnet til sensitiv og normal-tørr hud samt til beskyttelse av hår i forskjellige hårpleieprodukter. Anvend jojobaoljen i krem, lotion,salve, kropps- og hårolje som del av fettfasen.

INCI: Simmondsia Chinensis

 

 
Varenr.
0706h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×