0617h Druekjerneolje_1.jpg

Druekjerneolje

Pris fra
kr 79,00
Druekjerneolje er en tørr olje som passer fint til massasje- og hudolje.

Druekjerneolje (Grape seed oil), er en tørr olje, rik på spesielle antioxidanter. Den passer i anti-age produkter, samt som massasje- og hudolje.

Det finnes over 1400 sorter vinranker. Vinranker er klatrebusker, og deres bær er vindruer. I hver vindrue finnes en til to kjerner, som inneholder 5-20 % olje.

Vindruene brukes hovedsakelig til vinframstilling, og kjernene blir et restprodukt fra tilvirkningen. Kjernene vaskes og tørkes før man framstiller oljen. Oljeframstillingen skjer i Frankrike, Spania, Italia og California, gjennom varmpressing.

INCI: Vitis Vinifera Seed Oil 

 

Varenr.
0617h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×