0527h Ricinusolje.jpg

Ricinusolje (castorolje) økologisk kaldpresset

Pris fra
kr 99,00
Vår Ricinusolje, også kalt Castorolje, er en økologisk kaldpresset olje, presset fra skallfrie økologiske frø fra Ricinusplanten. Den er spesiellt egnet til å styrke hårveksten, massasjeoljer, renseprodukter og lipgloss. Dette er en nydelig, kraftig olje, som kan gi deg lange øyenvipper, sunt hår og en gjennomfuktet hud.

Ricinusolje har blitt brukt i århundrer pga sine medisinske og kosmetiske fordeler. Den er rik på ricinolsyre, en fettsyre som har anti-infammatoriske, antimikrobielle og fuktighetsgivende egenskaper. Den er også en god kilde til vitaminer og mineraler, inkludert E-vitamin, A-vitamin og sink. Ricinusolje har en rekke hudpleiefordeler. Den kan brukes til å fukte tørr hud, redusere betennelse, samt behandle akne og andre hudsykdommer. Ricinusolje brukes ofte for å fremme hårvekst og styrke øyevipper og øyenbryn. I tillegg til hår- og hudpleiefordelene, brukes Ricinusolje også i en rekke andre produkter, som såper og smøremidler. Oljen brukes i ansikts- og kroppspleieprodukter som kroppsolje og massasjeolje, samt i krem, lotion og salve som del av fettfasen. Oljen egner seg spesielt til produkter hvor oljen skal bli på hudens overflate, som massasjeoljer, renseprodukter og lip-gloss. Den kan brukes direkte på huden og i håret. På grunn oljens rike innhold av ricinolsyre, er den meget holdbar. Ricinusolje har et naturlig innhold av antiinflammatoriske phytosteroler og virker utglattende, da den øker hudens fuktnivå. Det er en fet olje som absorberes langsomt av huden. Vår Ricinuoljen er Hexanfri. INCI: Ricinus Communis Oil

Varenr.
0527h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×