1893h Lavendinolje øko.jpg

Lavendinolje ØKO

Pris fra
kr 78,00
Lavendin eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra økologisk Lavandula hybrida.

Anvendelse: Kosmetikk. Virker antiseptisk, lindrende, cellefornyende og talgregulerende. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft:Mellomnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra økologisk Lavandula hybrida. Kun til uvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Linalool, limonen og geraniol. INCI: Lavandula Hybrida Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger.

 
Varenr.
1893h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×