1683h furunålolje.jpg

Furunålolje

Pris fra
kr 69,00
Furunål eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av nåler fra Pinus sylvestris.

Anvendelse: Kosmetikk. Virker antiseptisk og øker blodgjennomstømningen. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Mellom til topnote. Fremstillt ved vanndampdestillering av nåler fra Pinus sylvestris. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen. INCI: Pinus Sylvestris Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresymboler_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger. Brannfarlig veske og damp.

 
Varenr.
1683h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×