4268h tyrkiskrødtolje_1.jpg

Tyrkiskrødtolje

Pris fra
kr 175,00
Tyrkisrødolje er mild, vannoppløslig og flytende oljesepe. Virker fuktighetsbevarende, rengjørende og emulgerende, hvilket gjør den velegnet i badeoljer, hvor den kan emulgere æteriske oljer i badevannet.
Fremstilles ved delvis forsepning av ricinusolje. PH værdi på ca. 7,5. Anvendes til badeprodukter. INCI: Sulfated castor oil.
Varenr.
4268h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×