4657h sukkertensid_1.jpg

Sukkertensid (Supersulfat)

Pris fra
kr 60,00

Supersulfat, sukkertensid. Anvendes i sjampo og badeprodukter.

Mild sulfat av forsepet kokos- eller palmeolje, glukose av hvete eller mais og betain fra kokosolje. NB: Må blandes med en annen sulfat, da supersulfat ikke lar seg fortykke med salt alene. INCI: Decyl glucoside + Cocamidopropyl Betain.

Varenr.
4657h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×