4563h benzylalkohol.jpg

Benzylalkohol konservering

Pris fra
kr 61,25
Benzylalkohol anvendes til konservering av vannholdige produkter. Dreper eller hemmer tilveksten av et bredt spektrum av bakterier, gjær- og mugsopp.

Aromatisk alkohol, som forekommer naturlig i bl.a. jordbær og eteriske oljer. Anvendes i sluttfasen (ved stuetemperatur). Dosering: 0,5% i produkter med sulfat, perlemorssulfat, supersulfat og emulsterna. 1% i produkter emulgeret med vegetal, lanolin og MF fett/VE fett Se hvordan Natriumbenzoat/Paraben/Benzoetinktur erstattes med benzylalkohol i eksisterende oppskrifter. Benzylalkohol er på listen over de 26 deklarationspliktige parfymestoffer.

OBS: Redskaper skylles i kaldt vann før oppvask. Materialer som kommer i kontakt med benzylalkohol må ikke være av jern eller aluminium. INCI: Benzylalkohol

Varenr.
4563h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×