4774h edelweissekstrakt_1.jpg

Edelweissekstrakt

Pris fra
kr 144,00
Edelweissekstrakt, vannoppløseligt virkestoff til kosmetikk. Antioxidant. Virker beroligende og lindrende på huden. Velegnet til sensitiv og stresset hud.
Ekstrakt av edelweiss (Leontopodium alpinum). Kun til utvortes bruk. Dos.: 1-3% i sluttfasen. INCI: Glycerin, Water, Leontopodium Extract, Alcohol.
Varenr.
4774h
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×