Mat-/næringsmiddelgodkjent
Økologisk
Svartfrøolje ØKO DEBIO – kaldpresset
kr 195,50 – kr 451,95Prisområde: kr 195,50 til kr 451,95
Oppdag den legendariske svartfrøoljen – også kjent som Black Cumin Seed Oil – en næringsrik og allsidig olje utvunnet fra frøene til Nigella sativa. Denne kaldpressede, økologiske oljen har vært verdsatt i århundrer og er tradisjonelt forbundet med skjønnhetsritualene til historiske skikkelser som Cleopatra og Nefertiti. Svartfrøoljen er rik på essensielle fettsyrer og naturlige planteforbindelser som gir næring til hud og hår. Dette gjør den til en populær ingrediens i både ren hudpleie og hjemmelaget kosmetikk.
Næringsmiddelkvalitet.
Om produktet
Thymoquinon – kraften i svartfrøolje
Thymoquinon er en naturlig, bioaktiv antioksidant som finnes i svartfrøolje (Nigella sativa) og er ansvarlig for oljens karakteristiske bitre, krydrede smak og aroma. Denne forbindelsen bidrar til å beskytte huden mot oksidativt stress, støtter hudens naturlige barriere og beroliger irritert hud. Sammen med andre naturlige stoffer som thymol, karvon og limonen gir thymoquinon svartfrøoljen sin særegne smak. Gjennomsnittlig innhold ligger rundt 0,3–1 %.
EGENSKAPER
-
100 % kaldpresset og økologisk svartfrøolje
-
Rik på omega-6 (linolsyre) og omega-9 (oljesyre)
-
Bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktbalanse
-
Mykgjørende og pleiende for hud og hår
-
Støtter en sunn hudbarriere
-
Passer alle hud- og hårtyper
-
Absorberes middels raskt
-
Velegnet alene eller i kosmetiske formuleringer
-
Næringsmiddelkvalitet
ANBEFALT BRUK
-
Ansiktsolje/ serum
-
Kroppsolje, kremer og lotions
-
Massasjeolje
-
Pleie av tørr og sensitiv hud
-
Skadet hudbarriere
-
Kan brukes direkte på huden
-
I kremer og lotions
-
Hårolje for tørt og skadet hår
-
Pleie av hodebunn
-
Hårkur og hårserum
-
Bidrar til å bevare fuktbalansen i hår og hodebunn
-
Skadet eller kjemisk behandlet hår
Svartfrøoljen inneholder en høy andel biologisk aktive, flerumettede fettsyrer, spesielt linolsyre. Økologisk svartfrø olje kan nytes alene, eller den kan brukes i salater og andre kalde retter. Oljen har en lett aromatisk lukt og smak.
Gjennomsnittlige næringsverdier pr. 100 g
-
Kalorier 3404 kJ / 828 kcal
-
Fett 92 g. derav mettede fettsyrer 15 g, enumettede fettsyrer 23 g, flerumettede fettsyrer 54 g, herav linolsyre 51 g.
-
Karbohydrater 0 g
-
Fibre 0 g
-
Protein 0 g
-
Salt 0 g
INCI: Nigella Sativa Seed Oil
Relaterte produkter
|
På nettlager
kr 20,00 – kr 679,00Prisområde: kr 20,00 til kr 679,00