Patchouliolje

Varenr. 1483h Categories ,

Prisområde: kr 172,00 til kr 675,00

Patchouli eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av tørt, fermenteret blad fra Pogostemom cablin.

Om produktet

Anvendelse: Kosmetikk. Virker regenererende, sammentrekkende og inflammationshæmmende Velegnet til fet og moden hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bunn note. Fremstillt ved vanndampdestillering av tørt, fermentert blad fra Pogostemom cablin. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Ingen. INCI: Pogostemom Cablin Oil

Relaterte produkter

Varenr: DUFT06

|

På nettlager

kr 238,00

Varenr: DUFT11

|

På nettlager

kr 217,00

Varenr: 4099h

|

På nettlager

Prisområde: kr 20,00 til kr 679,00

Varenr: 3981

|

På nettlager

kr 575,00

Varenr: 0812-1

|

På nettlager

kr 299,00

Varenr: 3981-2

|

På nettlager

kr 575,00

Varenr: 3981-1

|

På nettlager

kr 575,00

Varenr: op11

|

På nettlager

fra kr 607,00