Havtornolje/ Tindvedolje økologisk 50 ml

Havtornolje/ Tindvedolje økologisk 50 ml
Varenr.
0796
Pris
kr 285,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...

Havtornolje (tindvedolje) er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olje kaldpresset av pulpen fra økologiske havtornfrukter (Hippophae rhamnoides). 

Havtornolje er en økologisk og 100% naturlig vegetabilsk olje kaldpresset av pulpen fra økologiske havtornfrukter (Hippophae rhamnoides). Olje framstilt av frukten fra havtornbusken anvendes som virkestoff i lag selv hudpleie, f.eks. ansiktsolje, serum, kroppsolje og hårolje, samt som en del av sluttfasen i hjemmelagde kremer, lotion og salve o.l.

Vegetabilsk havtornolje kan også smøres rent på ansikt, lepper og rundt øynene som et serum. Det er en fet vegetabilsk olje, som absorberes middels hurtig av huden. Det er en mild vegetabilsk olje som er meget velegnet til moden, tørr, skadet og sart hud. Havtorneolje passer derfor spesielt godt til pleie av ansikt, huden rund øynene og lepper, samt i aftersun produkter og produkter til behandling av problemhud.

Olje fra havtorn er en eksklusiv olie som er god for mange ting. Økologisk havtornolie inneholder essensielle fettsyrer, omega-6 fettsyren linolsyre og omega-3 fettsyren alfa-linolensyre pluss reparerende omega-7 fettsyrer, som er med på å få huden til at fungere optimalt. Oljens sammensetning gjør, at den virker regenererende, helende og forebygger fukttap.

Økologisk havtornolie har et høyt inndhold av karotenoider, som gir oljen  en intens rød-orange farge.

De som kjøpte dette kjøpte også

Granatepleolje økologisk
Granatepleolje er en økologisk regenererende  ansiktsolje som fremmer da...
Pris
Fra kr 198,00
Jojobaolje økologisk kaldpresset
Jojobaolje kaldpresset av økologiske jojobanøtter (Simmondsia chinensis).
Pris
Fra kr 98,00
Bivoks natur gul pellets
Bivoks ubleket naturvoks utvunnet av bikaker. Pellests er enkel å veie opp og...
Pris
Fra kr 72,00
Nypefrøolje økologisk kaldpresset

Nypefrøolje også kalt Nyperoseolje er utmerket hudpleie til tørr, rynket og e...

Pris
Fra kr 180,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: