Bland selv ansiktsoljer

Pris
kr 654,00
Nyhet!Vegetabilske oljer er den mest naturlige form for næring du kan gi huden din. Denne pakken inneholder råvarer til å lage 4 forskjellige eksklusive oljeblandinger som passer spesielt godt til å ta vare på huden i ansiktet.

Pakken inneholder: 30 ml Nypefrøolje økologisk, 30 ml Granatepleolje økologisk, 30 ml Moringaolje, 50 ml Arganolje, 1 ml Rose de mai etersik olje, 4 stk klare glassflasker 30 ml m/pumpeinnsats, 1 ildfast målebeger 100 ml, 1 parfymetrakt samt informasjon om oljene og forslag til oppskrifter.

Det er veldig enkelt å lage sine egne ansiktsoljer. I pakken har vi laget forslag til 4 forskjellige oljeblandinger som passer spesielt godt til å ta vare på huden i ansiktet. Mengden olje rekker til de 4 forskjellige oppskriftene. Bruk målebegeret, og tilsett mengden olje som er anbefalt i oppskriften, tilsett ev lukt og rør om. Bruk parfyetrakten, og hell oljeblandingen over i flaskene.

Klipp til stigerøret på pumpen, og skru den på. Du har nå en lekker ansiktsolje som er laget av noen av de mest eksklusive oljene vi har.

Disse eksklusive oljene er valgt ut pga sine fantastiske egenskaper for huden. Oljene forebygger aldring, tilfører fuktighet i dybden og hjelper huden og holde seg frisk og sunn.

Gjennom denne pakken kan du gjøre deg kjent med disse fantastiske oljene og finne dine personlige favoritter.

Varenr.
0841
EAN
7055030006174
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×