Glyserin (Glyserol) vegetabilsk

Glyserin (Glyserol) vegetabilsk
Varenr.
4417h
Pris
Fra kr 58,00
Enhet
Stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Vegetabilsk glyserin 99,5% Glyserin virker bløtgjørende og fuktighetsbevarende. Velegnet til alle hud- og hårtyper. Også til næringsmidler.Food Grade.Glyserin brukes også til produksjon av væske til E-sigaretter fra 10-100%
100 ml tilsvarer ca.125g
Om Glyserin: Glyserin er også kjent som VG, glyserol eller propantriol. Glyserin er en fargeløs, luktfri, hygroskopisk og treverdig alkohol som er utvunnet av vegetabilske fett. Glyserin er mykgjørende og kan brukes som et smøremiddel i mange ulike sammenhenger. Glyserin er inkludert i alle fett og er ved romtemperatur, meget viskøs. Glyserin brukes til: Glyserin brukes blant annet i kremer, lotion, salver, hudvann fordi glyserin er mykgjørende og fuktighetsgivende. Glyserin er egnet for alle hud og hår typer. Til kosmetikk: Brukes i kremer, lotioner, salver, hudvann mm som en del av vannfasen. Dosering: Opptil 15% Glyserin kan brukes i mange anvendelser i hjemmet. For eksempel: Bruk glyserin for å fjerne flekker på stoff fra vin og frukt Fyll glyserin i vannlåser, som sjelden brukes. På den måten kan du unngå lukt. Glyserin er et grunnlag for fremstilling av blant annet nitroglyserin og harpikser for maling og lakk. Glyserin brukes i næringsmidler og drikkevarer som fuktighetsbevarer og væske, og kan bidra til å forlenge holdbarheten av mat. Glyserin brukes som fyllstoff i kommersielt forberedt lav-fett diett og som fortykningsmiddel i likører. Glyserin brukes også til produksjon av væske til E-sigaretter fra 10-100%Vegetabilsk glycerin/glyserol Næringsmiddelkvalitet 99,5% Anvendes i mat og kosmetikk som creme,lotion,salve og skintonic m.m. som en del av vannfasen. INCI: Glycerin

De som kjøpte dette kjøpte også

E-vitamin
E-vitamin er en antioxidant, som til dels beskytter hud- og hårcell...
Pris
Fra kr 119,00
MF fett
MF-fett er vegetabilsk fast emulgator fremstilt av fettsyrer fra rapsolje og ...
Pris
Fra kr 48,75
VE fett
VE-fett er vegetabilsk fast emulgator fremstilt av fettsyrer fra palmekjerneo...
Pris
Fra kr 48,75
Lanettevoks
Lanettevoks virker bløtgjørende, konsistensgivende og emulsionsstabiliserende...
Pris
Fra kr 48,75
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: