Ingefærolje

Ingefærolje
Varenr.
1223h
Pris
Fra kr 119,00
Enhet
Stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Ingefær eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av rot fra Zingiber officinale.

Anvendelse: Kosmetikk og slikkerier. Kosmetikk:Virker varmende og øker blodsirkulasjonen lokalt. Stimulerer hårvekst. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bunn til mellomnote. Næringsmiddel: Som smaksgiver. Dosering: Følg anvisninger i oppskrift. Må aldri inntas ufortynnet.Fremstillt ved vanndampdestillering av rot fra Zingiber officinale. Næringsmiddelkvalitet. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen, geraniol, citral og linalool. INCI: Zingiber Officinale Oil

Produktet er i sin rene form faremerket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lungerfaesymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene. Kan forårsake allergisk hudreaksjon. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger.

 

De som kjøpte dette kjøpte også

Appelsinolje ØKO kaldpresset

Appelsinolje 10 ml ØKO kaldpresset

Pris
Fra kr 69,00
Lavendelolje
Lavendel eterisk olje.Fremstillt ved vanndampdestillering av blomster fra Lav...
Pris
Fra kr 89,00
Bergamotolje ØKO
Bergamot eterisk olje fra bergamott frukt.Fremstillt ved kaldpressing av...
Pris
Fra kr 118,00
Jojobaolje økologisk kaldpresset
Jojobaolje kaldpresset av økologiske jojobanøtter (Simmondsia chinensis).
Pris
Fra kr 98,00
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar: