Patchouliolje
Varenr.
1483h
Categories Eteriske oljer, Eteriske oljer P-Å
kr 172,00 – kr 675,00Prisområde: kr 172,00 til kr 675,00
Patchouli eterisk olje. Fremstillt ved vanndampdestillering av tørt, fermenteret blad fra Pogostemom cablin.
Om produktet
Anvendelse: Kosmetikk. Virker regenererende, sammentrekkende og inflammationshæmmende Velegnet til fet og moden hud. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft: Bunn note. Fremstillt ved vanndampdestillering av tørt, fermentert blad fra Pogostemom cablin. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Ingen. INCI: Pogostemom Cablin Oil
Relaterte produkter
Varenr: 4099h
|
På nettlager
kr 20,00 – kr 679,00Prisområde: kr 20,00 til kr 679,00