Forsiden Kontakt oss Nyheter Kundeservice Om produktene Butikk Oppskrifter/Last ned
Du er her:   > Butikk > Aromaterapi og Oljer > Eteriske oljer A-I
 
 TCM Produkter
 Kneipp
 Rapsodine
 Sunn Mat & Drikke
 Vegetabilske oljer
 Aromaterapi og Oljer
   Eteriske oljer A-I
   Eteriske oljer J-O
   Eteriske oljer P-Å
   Aromalamper
   Duftoljer A- K
   Duftoljer L - Å
 Bøker og etiketter
 GlassEmballasje
 PlastEmballasje
 Kropp & Pleie
 Lag selv - kosmetikk
 Lag selv - slikkerier
 Lag selv - såpe
 Munn & Mage
 SPA
 Detox Produkter
 Miljø & Vital Produkter

Anisolje 10 ml

VareNr
1013

Eterisk olje utvunnet av anisplantens frø.

INCI: Illicum Verum(anise) oil. Latinsk navn: Pimpinella ansium...

Pris
59,00

Anisolje 100 ml

VareNr
1017

Eterisk olje utvunnet av anisplantens frø.

INCI: Illicum Verum(anise) oil. Latinsk navn: Pimpinella ansiu...

Pris
384,00

Appelsinolje 10 ml ØKO

VareNr
1023

Eterisk olje fra øklogisk usprøytet appelsinskall.

INCI: Citrus Dulcis. Latinsk navn: Citrus sinensis. Vel...

Pris
54,00

Appelsinolje 100 ml ØKO

VareNr
1027
Eterisk olje fra øklogisk usprøytet appelsinskall.

INCI: Citrus Dulcis. Latinsk navn: Citrus sinensis. Velegnet ...

Pris
351,00

Basillikumolje 10 ml

VareNr
1033

Eterisk olje fra basillikum planten.

INCI: Ocimum basilicum.

Pris
72,00

Basillikumolje 100 ml

VareNr
1037
Eterisk olje fra basillikum planten.

INCI: Ocimum basilicum.

Pris
468,00

Benzoe styrax olje 10 ml

VareNr
1043

Eterisk olje fra harpiksen av benzoe styrax-arten.

INCI: Styrax benzoin Resin Extract. Latinsk navn: Benzo...

Pris
76,00

Benzoe styrax olje 100 ml

VareNr
1047
Eterisk olje fra harpiksen av benzoe styrax-arten.

INCI: Styrax benzoin Resin Extract. Latinsk navn: Benzoe ...
Pris
494,00

Benzoin resonoidolje 50% 1...

VareNr
1143

Eterisk olje

Latinsk navn: Styrax benzoin.

Pris
76,00

Benzoin resonoidolje 50% 10...

VareNr
1147

Eterisk olje

Latinsk navn: Styrax benzoin.

Pris
494,00

Bergamotolje 100 ml ØKO

VareNr
1057

Eterisk olje fra skallet på bergamotfrukten

INCI: Citrus Bergamia. Utvinnes av skallet på bergamotfru...

Pris
540,00

Bergamotolje ØKO 10 ml

VareNr
1053

Eterisk olje fra skallet på bergamotfrukten

INCI: Citrus Bergamia. Utvinnes av skallet på bergam...

Pris
83,00

Cajeputolje 10 ml

VareNr
1063

Eterisk olje fra bladene på cajeputtreet

INCI: Melalauca leucadendron. Velegnet som smak og duft (minner o...

Pris
54,00

Cajeputolje 100 ml

VareNr
1067

Eterisk olje fra bladene på cajeputtreet

INCI: Melalauca leucadendron. Velegnet som smak og duft (minner om euc...
Pris
351,00

Citron tea treeolje 100 ml

VareNr
1837

Eterisk olje

INCI: Leptospermum petersonii. Oljen har samme virkning mot bakterier og sopp som tea tree ol...

Pris
792,00

Citron tea treeolje 5 ml

VareNr
1832

Eterisk olje

INCI: Leptospermum petersonii. Oljen har samme virkning mot bakterier og sopp som tea tree ol...

Pris
66,00

Citronelleolje 10 ml

VareNr
1103

Eterisk olje fra en gressart.

INCI: Cymbopogon nardus. Godkjent til anvendelse i myggmidler. Velegnet som ...

Pris
49,00

Citronelleolje 100 ml

VareNr
1107

Eterisk olje fra en gressart

INCI: Cymbopogon nardus. Godkjent til anvendelse i myggmidler. Velegnet som d...

Pris
319,00

Citroneukalyptusolje 10 ml

VareNr
1873
Eterisk olje
Latin: Eukalyptus citriodora
Sitrusaktig e...
Pris
53,00

Citroneukalyptusolje 100 ml

VareNr
1877
Eterisk olje
Latin: Eukalyptus citriodora
Sitrusaktig eukalyptus o...
Pris
345,00

Citronmynteolje 10 ml

VareNr
1913

Eterisk olje

Latin: Menta citrata.

Sitrus og mynte duft. Virker oppfriskende på sinnet. Brukes i ...

Pris
51,00

Citronmynteolje 100 ml

VareNr
1917

Eterisk olje

Latin: Menta citrata.

Sitrus og mynte duft. Virker oppfriskende på sinnet. Brukes i ...

Pris
332,00

Citronolje 10 ml ØKO kaldpr...

VareNr
1093

Eterisk olje fra økologisk usprøytet sitronskall

INCI: Citrus limonum. Velegnet som duft og smak.

Pris
59,00

Citronolje 100 ml ØKO kaldp...

VareNr
1097

Eterisk olje fra økologisk usprøytet sitronskall

INCI: Citrus limonum. Velegnet som duft og smak.
Pris
384,00

Cypresolje 10 ml

VareNr
1113

Eterisk olje fra kvistene på cypress-treet

INCI: Cupressus sempervirens. Velegnet i kosmetikk,spesielt mot...

Pris
66,00

Cypresolje 100 ml

VareNr
1117

Eterisk olje fra kvistene på cypress-treet

INCI: Cupressus sempervirens. Velegnet i kosmetikk,spesielt mot røds...
Pris
429,00

Einebærolje 10 ml

VareNr
1133

Eterisk olje utvunnet av bær fra einebærbusken

INCI: Juniperus communis. Velegnet i kosmetikk, spesielt i ...

Pris
94,00

Einebærolje 100 ml

VareNr
1137

Eterisk olje utvunnet av bær fra enebærbusken

INCI: Juniperus communis. Velegnet i kosmetikk, spesielt i p...

Pris
611,00

Elemiolje 10 ml

VareNr
1123

Eterisk olje

INCI: Canaarium communis-

Pris
87,00

Eukalyptus, Blue mallee 100 ml

VareNr
1927

Latin: Eukalyptus polybractea

Luftrensende og oppfriskende. Benyttes til massasje og kremer.

Pris
254,00

Eukalyptusolje 10 ml Blue m...

VareNr
1923

Eterisk olje fra bladene på eukalyptus polybractea

Latin: Eukalyptus polybractea

Luftrensende og ...

Pris
39,00

Eukalyptusolje 10 ml globul...

VareNr
1963

Eterisk olje fra bladene.

INCI: Eucalyptus Globulus oil.

Anvendes i kosmetikk.Antiseptisk, kjølend...

Pris
58,00

Eukalyptusolje 100 ml globu...

VareNr
1967

Eterisk olje fra bladene.

INCI: Eucalyptus Globulus oil.

Anvendes i kosmetikk.Antiseptisk, kjølend...

Pris
377,00

Eukalyptusolje radiata 10 ml

VareNr
1153

Eterisk olje fra bladene

INCI: Eucalyptus Radiata. Anvendes i kosmetikk, spesielt i sportssalver. Velegnet...

Pris
49,00

Eukalyptusolje radiata 100 ml

VareNr
1157

Eterisk olje fra bladene

INCI: Eucalyptus Radiata. Anvendes i kosmetikk, spesielt i sportssalver. Velegnet som ...
Pris
319,00

Fennikelolje 100 ml

VareNr
1177

Eterisk olje fra frø.

INCI: Foeniculum Vulgare. Velegnet som smak.

Pris
384,00

Furunålolje 10 ml

VareNr
1683

Eterisk olje fra toppskudd på furutrær

INCI: Pinus sylvestris. Velegnet som duft.

Pris
53,00

Furunålolje 100 ml

VareNr
1687

Eterisk olje fre toppskudd på furutrær

INCI: Pinus sylvestris. Velegnet som duft.

Pris
345,00

Geraniumolje 10 ml

VareNr
1193

Eterisk olje fra blad.

INCI: Pelargonium graveolens. Velegnet som duft.

Pris
76,00

Geraniumolje 100 ml

VareNr
1197

Eterisk olje fra blad

INCI: Pelargonium graveolens. Velegnet som duft.

Pris
494,00

Granolje 10 ml

VareNr
1183

Eterisk olje

INCI: Pinus. Latinsk navn: Abies sibirica. Velegnet som duft.

Pris
53,00

Granolje 100 ml

VareNr
1187

Eterisk olje

INCI: Pinus. Latinsk navn: Abies sibirica. Velegnet som duft.

Pris
345,00

Grapefruktolje 10 ml

VareNr
1203

Eterisk olje

INCI: Citrus Grandis. Latinsk navn: Citrus paradisi. Velegnet som duft og smak.

Pris
64,00

Grapefruktolje 100 ml

VareNr
1207

Eterisk olje

INCI: Citrus Grandis. Latinsk navn: Citrus paradisi. Velegnet som duft og smak.

Pris
416,00

Grønnmynteolje 10 ml

VareNr
1213

Eterisk olje

INCI: Mentha Viridis. Latinsk navn: Mentha spicata. Velegnet som duft og smak.

Pris
53,00

Grønnmynteolje 100 ml

VareNr
1217

Eterisk olje

INCI: Mentha Viridis. Latinsk navn: Mentha spicata. Velegnet som duft og smak.

Pris
345,00

HO olje linaloltyp 10 ml

VareNr
1163

Eterisk olje

INCI: Cinnamonum camphora.

Pris
48,00

HO olje linaloltyp 100 ml

VareNr
1167

Eterisk olje

INCI: Cinnamonum camphora.

Pris
309,00

Isopolje 30 ml

VareNr
1235

Eterisk olje

INCI: Hyssopus officinalis.

Pris
400,00
Logg inn
Registrer deg
Handlekurven er tom
  Lenker
©2010 SUNVITA - Tel: 55 53 88 00 - E-post: ordre@sunvita.no

Powered by Mosoft AS